ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

TΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: ΔΕΥ-ΠΑΡ 10:30 - 14:00 // 6955 188 800 & 2117355644

Όλα μου τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με ότι μας δίνει απλόχερα η μητέρα ΓΗ.
Ο λόγος που είναι τόσο αποτελεσματικά είναι γιατί είναι καθαρές πρώτες ύλες ενεργειακά φορτισμένες με τις ιδιότητες που επιθυμείτε.

  • Μετά απο ενάμιση μήνα χρήσης με το λαδάκι τοπικού έχω χάσει πολλούς πόντους στην περιοχή της κοιλιάς αλλά και στους μοιρούς και γλουτούς. Είναι συναρπαστικό τόσο στο αποτέλεσμα όσο και στην αίσθηση και στο άρωμα που αφήνει! Το δέρμα γίνεται λείο και λαμπερό!! Μετά ακολουθεί η κρέμα σύσφιξης. Θα σας πω οτι και μόνο το άρωμα της σε συναρπάζει, τα αποτελέσματα της μέρα - μέρα αρχίζουν να αποκαλύπτονται!!! Και τέλος το αντηλιακό μου με άρωμα βανίλιας είναι απλά μοναδικό!!! Όλα αυτά χωρίς καμία διατροφή απλά μόνο με τα ΕΥΖΗΝ μου!! Όλα γίνονται χωρίς κόπο αλλά!... Με τρόπο που μόνο το ΕΥΖΗΝ μας χαρίζει. Σε ευχαριστώ για όλα, να είσαι καλά να μας χαρίζεις πάντα και άλλα πολλά αποτελέσματα ομορφιάς!!!!!
    Alexia Allexandrou
  • Εξαιρετικό προϊόν κατά της κυτταρίτιδας!! Γρήγορα και ορατά αποτελέσματα μόλις μέσα σε μια βδομάδα!! Δε θα το πιστεύετε!! Δοκιμάστε το άμεσα και δε θα χάσετε - μόνο πόντους έχετε να χάσετε!!!
    Fotini Mpika
  • Με τη μέθοδο Θήτα, έχω δει αλλαγές στη ζωή μου, τόσο στην υγεία μου, που πραγματικά με βοήθησε σε ένα πολύ δύσκολο για μένα σημείο της ζωής μου, όσο και ψυχολογικά. Με έχει κάνει πιο δυνατή και αισιόδοξη με οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζω. Στα επαγγελματικά, μου έχει ανοίξει δρόμους που ούτε φανταζόμουν ποτέ. Κάθε μέρα διαπιστώνω πόσο με έχει βοηθήσει!
    Καλλιόπη
  • Η μέθοδος θήτα και η Έλενα Ντασιώτη ως θεραπεύτρια με βοήθησε πάρα πολύ στον τομέα το επαγγελματικό μου έχοντας χρόνια αφήσει πίσω αυτό το τομέα της ζωής μου και θέλοντας εδώ και καιρό να ξανά αρχίσω δυναμικά με βοήθησε να αφήσω φοβίες .. δισταγμούς .. να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου και να βλέπω τα πράγματα τελείως διαφορετικά και πάντα θετικά!!! Ευχαριστώ Έλενα Ντασιώτη.
    Soula
  • Επέλεξα την μέθοδο Theta Healing για να επιλύσω το πρόβλημα της έλλειψης τρυφερότητας που είχα απέναντι σε ανθρώπους που αγαπώ..μετά την συνεδρία μου με την Έλενα ήταν σαν να μου γεννήθηκε το αίσθημα της τρυφερότητας..ξεπέρασα τον φόβο "αγκαλιάζω, άρα γίνομαι ευάλωτη" και πλέον δείχνω την αγάπη μου και με πολλές αγκαλιές και όμορφα λόγια.
    Ελπίδα
  • Καταπληκτικά προϊόντα με τρέλα αποτελέσματα! Ευχαριστώ πολύ για το λαδάκι ενάντια του άγχους. Η μητέρα μου υποφέρει από πανικούς κ κατάθλιψη, έχουμε μείωση στο μισό το χάπι για την κατάθλιψη κ οι κρίσεις πανικού έχουν μειωθεί αισθητά. Χρήση κάθε πρωί στα κέντρα ρεφλεξ κ σε κρίση στην καρδιά κ στους κροτάφους κ ήρεμη αμέσως! Επίσης το ευζήν κατά τοπικού πάχους ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! 2.5cm σε όλα τα καίρια σημεία με μια εβδομάδα!
    Yota Mitsakos
  • 3 μέρες χρήσης του προϊόντος για τοπικό πάχος και ήδη εγώ έχω χάσει 4 πόντους και η αδερφή μου 2,5 στην περιοχή της κοιλιάς! Πολύ αποτελεσματικό και αφήνει υπέροχη απαλή και μυρωδάτη την επιδερμίδα μας! 😄
    Αλεξάνδρα Κουρτέση