ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

TΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: ΔΕΥ-ΠΑΡ 10:30 - 14:00 // 6955 188 800 & 2117355644

EY ZHN by ELEN
EY ZHN by ELEN

Θήτα Συνεδρίες - Κλείστε Ραντεβού

Παρακαλούμε εφόσον επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μία συνεδρία Theta Healing διαβάστε του κανόνες εδώ

Theta Healing

50.00 60 minutes

Σας αξίζει να ζείτε κάθε στιγμή της ζωής σας με τον τρόπο που επιθυμείτε και να νιώθετε δυνατοί . Μέσα από το αίσθημα αισιοδοξίας μπορείτε όχι μόνο να αποβάλλετε κάθε τι αρνητικό αλλά και να προκαλείτε στην κυριολεξία τα όνειρα σας . Επιτρέψτε μου να σας δείξω έναν φωτεινό δρόμο όπως τον έδειξα και στον εαυτό μου

Κωδικός προϊόντος: theta-healing-appointments Κατηγορία:
Theta Healing
thita_icon

Τι είναι η τεχνική Theta Healing®;

Πήρε το όνομα από τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα , κύματα στα οποία βρίσκεται ο εγκέφαλος μας όταν είναι σε φάση χαλάρωσης και όχι ύπνωσης. Σε αυτή τη κατάσταση και μέσα από διαλογισμό συνδεόμαστε με την Θεϊκή ενέργεια, και εφαρμόζοντας τις τεχνικές πάντα ως συν-δημιουργοί αλλάζουμε – με την έγκριση του - όλες αυτές τις περιοριστικές πεποιθήσεις και καταγραφές του ατόμου που δημιουργούν το οποιοδήποτε πρόβλημα και έχουν ρίζα από την εμβρυική του ζωή. Η μέθοδος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ανθρώπους κάθε ηλικίας , φύλου , θρησκείας , πολιτικών και κοινωνικών αντιλήψεων και έχει επιστημονικό υπόβαθρο σύμφωνα με τους νόμους της Κβαντικής φυσικής . Αυτό που απαιτείται είναι η διάθεση για επιτυχία αλλά και η βαθύτερη πίστη για την ύπαρξη ενός ανώτερου συναισθήματος μέσα από το οποίο ανακαλύπτουμε την θεϊκή μας υπόσταση και προσελκύουμε αυθόρμητα αυτό που μας αξίζει και επιθυμούμε. Γινόμαστε δηλαδή έμπρακτα το καθεικονα και καθομοιωση.
thita_icon

Ποια θέματα επιλύονται;

Όλα τα θέματα σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας στην ουσία είναι ενέργεια και αν το επιλέξουμε αυτός ο σκληρός δίσκος που λέγεται υποσυνείδητο την επανεκκινεί με το καλύτερο λογισμικό.
thita_icon

Τα πρακτικά της συνεδρίας

Κάθε συνεδρία διαρκεί 60 λεπτά και μπορεί να γίνει διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης. Είναι καλό να έχεις πιει 3 με 4 ποτήρια νερό και όσο μπορείς να είσαι χαλαρός-χαλαρή σε μία αναπαυτική θέση , κάπου που θα είσαι ήσυχα και απομονωμένος-η, ώστε να απολαύσεις τη θεραπεία υπέροχων αλλαγών που θα σου προσφερθεί.
 • Αν χρειαστεί να μεταφερθεί κάποιο ραντεβού γίνεται νωρίτερα η ενημέρωση. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
 • Η συνεδρία προπληρώνεται 1-2 ημέρες πριν την πραγματοποίησή της.
 • Αν η συνεδρία ακυρωθεί σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 6 ωρών, από το προκαθορισμένο ραντεβού, η θεραπεία χρεώνεται κανονικά.
 • Αν η συνεδρία ακυρωθεί σε λιγότερο από 6 ώρες πριν τη προκαθορισμένη ημέρα & ώρα, τα χρήματα δεν επιστρέφονται.
 • Πώς μπορεί να μας βοηθήσει η μέθοδος Theta Healing;

  ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  Το ότι κάποιος δεν μπορεί να βρει εργασία για παράδειγμα είναι μια αρνητική κατάσταση που μέσα από την τεχνική βρίσκουμε ποιές αρνητικές σκέψεις την έχουν δημιουργήσει, ποιοι παράγοντες έχουν συμβάλλει και αλλάζοντας τα στη συνέχεια το άτομο βρίσκει εργασία δημιουργώντας τις προϋποθέσεις. Είναι εκπληκτικό το πώς ένας άνθρωπος μπορεί να πιστεύει πως η έλλειψη προσόντων του φταίει που δεν βρίσκει εργασία και στο τέλος της συνεδρίας να νιώθει ότι έχει όλη την ικανότητα ανεξαρτήτων προσόντων να βρει τη δουλειά της ζωής του και έτσι τη βρίσκει.
  ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
  Εάν ένας άνθρωπος ασθενεί βρίσκουμε ποιές πεποιθήσεις έχουν δημιουργήσει την ενέργεια της ασθένειας και έτσι πάλι μετατρέποντάς την σε θετική η ασθένεια υποχωρεί. Περιπτώσεις μας όπως ο θυρεοειδής, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, γονιμότητα, στομαχική γαστρίτιδα, μυοκελετικοί πόνοι είναι κάποιες από τις παθήσεις που κατά καιρούς έχουμε συμβάλλει στην θεραπεία τους. Σε καμία περίπτωση δεν αντιτασσόμεθα στην κλασσική ιατρική και τα θαυμαστά της επιτεύγματα συγχρόνως όμως χαιρόμαστε που η δύναμη της αυτοθεραπείας αρχίζει να εφαρμόζεται ευρέως και γιατί όχι να συνεργεί σε συνδυασμό με μια υγιής και όσο το δυνατό πιο φυσική ιατροφαρμακευτική αγωγή.
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  Η δυσκολία ανεύρεσης συντρόφου, ο τρόπος διαχείρισης ενός χωρισμού, το αίσθημα προδοσίας σε μια σχέση , το αίσθημα σεξουαλικής αδυναμίας, η έλλειψη πάθους σε έναν γάμο είναι καταστάσεις οι οποίες επιλύονται και μπορούν να είναι άμεσα διαχειρισιμες. Ακόμα για όσους αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι η τεχνικη προσελκυσης της πιο συμβατης ψυχης χρησιμοποιειται και τα αποτελεσματα είναι θεαματικα και μου δίνουν καθημερινή χαρά μαθαίνοντάς τα. Το ρήμα τύγχω σημαίνει υλοποιώ, τίποτα δεν αφήνεται στην μοίρα του και γιαυτό μέσα από μια μαγική εμπειρία υλοποίησης και με την δική μου κατεύθυνση μπορείτε να μας εκφράσετε ποια είναι η επιθυμία σας και εμείς να σας βοηθήσουμε από σκέψη να γίνει συναίσθημα και από συναίσθημα ...πράξη της ζωής σας. Η τεχνικη της υλοποιησης γινεται μεσω skype συνεδριας και στηριζεται στην επιτευξη αποτελεσματος μεσα από τα κύματα θήτα.
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΩΝ
  Το σπίτι μας είναι γεμάτο από τις σκέψεις μας, τις κινήσεις μας. Είναι γεμάτο και με όλα όσα νιώθουμε, είναι το προσωπικό μας βασίλειο, ο χώρος που θα πρέπει να μας ανανεώνει και να μας ξεκουράζει σε όλα τα επίπεδα. Καθώς ένα σπίτι μπορεί να συσσωρεύει ενέργειες από ζωές άλλων ανθρώπων που έχουν κατοικήσει στο παρελθόν, να διατηρεί μια άσχημη δόνηση που ακόμα και εμείς να έχουμε μεταφέρει φροντίζουμε και μέσα από την τεχνική Theta Healing®® φορτίζουμε κάθε χώρο με την κατάλληλη ενέργεια. Δεν είναι ωραίο η κουζίνα σας να έχει την ενέργεια της έμπνευσης και της γεύσης; Ο καναπές σας να έχει την ενέργεια της ασφάλειας ενώ το υπνοδωμάτιο σας να διακατέχεται από την σεξουαλική ενέργεια; Η μελέτη και στη συνέχεια ο ενεργειακός καθαρισμός του δικού σας χώρου είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, διαρκεί περίπου 1,5-2h και κοστίζει 100 ευρώ.
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ
  Σε αυτό το υπέροχο σύμπαν έχουμε την χαρά να συνυπάρχουμε μαζί με διαφορετικές και συναρπαστικές ψυχές από το βασίλειο των ζώων αλλά και των φυτών. Αν έχετε κάποιο ζωάκι το οποίο αντιδρά περίεργα ή πάσχει από κάποια ασθένεια και διαταραχή είμαστε εδώ και μέσα από την σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό του ζώου σύμφωνα με το Τheta Ηealing® εντοπίζουμε πως προκλήθηκε το πρόβλημα και το θεραπεύουμε. Αντίστοιχα σε μια αγροτική περιοχή όπου άνθρωποι βιοπορίζονται από την καλλιέργεια της Γης πραγματοποιούμε θεραπείες συνδεόμενοι με τα φυτά της καλλιέργειας και βρίσκουμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους όπου θα μπορεί να ευφορήσει η καλλιέργεια, να μην προσβληθεί από κάποιο μικρόβιο και επιτόπου κάνουμε και εκεί θεραπεία. Οτιδήποτε είναι έμβιο, οτιδήποτε ζει και αναπτύσσεται μέσα από το δώρο της Ζωής επικοινωνεί με κάθε τρόπο μαζί μας, άρα γιατί να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε και εμείς;
  ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ THETA HEALING®
  Κάθε θεραπευτής έχει το δικό του τρόπο προσέγγισης του ανθρώπου που έχει απέναντι του. Προσωπικά η αγάπη μου για το συνάνθρωπο, η δύναμη της συμπόνοιας αλλά και του πάθους σε ότι καταπιάνομαι είναι οδηγοί μου καθώς πραγματοποιώ συνεδρίες. Πάντα μου αρέσει να κάνω ένα «διαισθητικό σκανάρισμα» αρχικά στο πρόσωπο και να έχω μια γενική εικόνα του πεδίου αλλά και των επιρροών του. Έχει συμβεί μέσα από αυτή τη διαδικασία να βλέπω εικόνες από την ζωή του ατόμου, στοιχεία και πληροφορίες σημαντικές που θα μας οδηγήσουν στις επόμενες σημαντικές αλλαγές για να επέλθει η λύση. Η συνεδρία πάντα πραγματοποιείται μέσα από ένα ευχάριστο κλίμα συζήτησης και συνήθως διαρκεί μία ώρα. Κάθε θέμα ανάλογα με την χρονιότητα αλλά και την πίστη ως προς το αποτέλεσμα μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα μέσο όρο 2-4 συνεδριών. Το άτομο κατά το τέλος βιώνει πολύ ευχάριστα συναισθήματα ευδαιμονίας και ζωτικότητας. «Nιώθω σαν κάτι μέσα μου να γεννήθηκε», «είμαι πολύ ανανεωμένη και φρέσκια», «ξαφνικά δεν αγχώνομαι, μα τι έγινε?», «επέστρεψα σπίτι από την συνεδρία μας και ο πρώην μου με πήρε τηλέφωνο», «οι εξετάσεις μου δείχνουν ότι ο θυρεοειδής μου έχει μικρύνει» και άλλες πολλές τέτοιες φράσεις που και μένα αντίστοιχα με κινητοποιούν να συνεχίζω την προσφορά μου.

  Eyzhnbyelen επικοινωνία
  Eyzhnbyelen επικοινωνία

  thita_icon

  Εμπειρίες μου με την τεχνική Theta Healing®

  Πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης & χαμηλής ερωτικής διάθεσης - Κωνσταντίνος, 35 χρονών +
  Ο Κωνσταντίνο προσήλθε για μια συνεδρία μαζί μου καθώςαντιμετώπιζε θέμα πρόωρης εκσπερμάτωσης και χαμηλής ερωτικής διάθεσης.Εφαρμόζοντας τη τεχνική απέναντιτου και ρωτώντας τον πότε ένιωσε για πρώτη φορά αυτό το συναίσθημα,που του προκαλεί αυτή η κατάσταση, είδα ότι δεν είχε στη ζωή του καταγραφές από τον πατέρα του ως σύντροφο της μητέρας του ( δεν τον θυμόταν ποτέ να δείχνει τρυφερότητα στη μητέρα ή έστω κάτι που να υποδεικνύει ύπαρξη ερωτικής σχέσης μεταξύ τους). Στη συνέχεια, και αφού ήδη είχα κάνει κάποιες αλλαγές πεποιθήσεων στον Κων/νο ώστε να κατανοήσει τον πλήρη ορισμό του ερωτικού συντρόφου, καθώς και πώς να είναι ο ίδιος ο τέλειος ερωτικός σύντροφος, άρχισα να έχω κάποιες εικόνες στο μυαλό μου τις οποίες τις μοιράστηκα μαζί του. Συγκεκριμένα έβλεπα τον Κωνσταντίνο παιδάκι και μια γυναικεία φωνή να του φωνάζει «τελείωνε». Πράγματι ο Κωνσταντίνος μου επιβεβαίωσε ότι είχε μια αυταρχική μητέρα η οποία του ανέθετε αρκετές δουλειές και πάντα είχε την απαίτηση από το μικρό τότε Κων/νο να τις τελειώνει γρήγορα. Το αίσθημα ανεπάρκειας, λοιπόν, του Κων/ου σε συνδυασμό με όλες τις καταχωρημένες αυταρχικές εντολές «τελείωνε» από την μητέρα του – γυναίκα γαρ- έχρηζαν θεραπεία και άμεση αντικατάσταση με τις σωστές εντολές, ώστε με την ενεργοποίηση τους να οδηγήσουν το σώμα στην ομαλή σεξουαλική του λειτουργία. Μετά τη θεραπεία μας, ο Κων/νος έφυγε προβληματισμένος κατά πόσο « θεραπεύτηκε» μιας και συνειδητά και άμεσα δεν ένιωθε κάτι διαφορετικό αλλά και καμία αλλαγή σε σχέση με πριν. Χρειάστηκε περίπου ένας μήνας για να λάβω μια κλήση από τον τελευταίο, ο οποίος ήθελε μια συνεδρία μαζί μου όχι για το ίδιο θέμα αλλά για να του εξηγήσω τι ακριβώς «του έκανα» όπως μου είπε χαριτολογώντας εκείνο το βροχερό απόγευμα του Φλεβάρη και όχι απλά επανήλθε η στύση του σε φυσιολογικά επίπεδα, αλλά η ερωτική του διάθεση ήταν τόσο διάχυτη στην ατμόσφαιρα που πρώτη φορά όπως εκείνος μου ομολόγησε γυναίκες τον φλέρταραν και με κάθε τρόπο του έδειχναν την προτίμηση στοπρόσωπο του.
  Έχοντας την πεποίθηση ότι “μου αξίζει η εξαπάτηση” - Νικολέτα, 45χρονών
  H Νικολέτα είναι μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού και μετά από 10 χρόνια έντιμου βίου μαθαίνει από τρίτους και στη συνέχεια αποκαλύπτεται και από τον σύζυγο η εξωσυζυγική σχέση. Θέλει, λοιπόν, μια συνεδρία ώστε να μπορέσει να το διαχειριστεί, όπωςμου λέει. Μπαίνοντας εγώ στα κύματα θήτα αυτομάτως δέχομαι το μήνυμα πως η Νικολέτα πάντα στη ζωή της προσήλκυε άντρες που την εξαπατούσαν και θέλησα να την ρωτήσω αν ίσχυε. Όντως μου παραδέχτηκε ότι από τα φοιτητικά της χρόνια έμπλεκε με άντρες που μετά από κάποιο διάστημα ανέντιμα την απατούσαν με κάποια άλλη γυναίκα. Την ρώτησα, λοιπόν, ποιά ήταν η πρώτη φορά που θυμάται ότι εξαπατήθηκε από κάποιον και μου είπε στο γυμνάσιο όταν η κολλητή της είχε συνάψει πλατωνική σχέση με ένα αγόρι που άρεσε στην ίδια και της το είχε εκμυστηρευτεί. Την ρώτησα ποιο ήταν το μάθημα που είχε πάρει από τη κατάσταση αυτή του τότε «έμαθα ότι μου αξίζει να με εξαπατούν» . Η Νικολέτα είχε τη βαθιά πεποίθηση ότι της αξίζει να την εξαπατούν και αυτομάτως χωρίς να το καταλαβαίνει συνειδητά έβγαζε προς τα έξω αυτή την ενέργεια με τη στάση της……προσήλκυε τέτοιες καταστάσεις….μόλις κάναμε επιτόπου τις αλλαγές πεποιθήσεων από «ξέρω πώς να επιβάλλω τα όρια μου», «ξέρω πώς να ζω χωρίς να εξαπατώμαι», «αξίζω να έχω γύρω μου ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν», «εκπέμπω το σεβασμό» και άλλες παρόμοιες η Νικολέτα από την επόμενη μέρα στη κυριολεξία άρχισε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της, άρχισε να καλλωπίζεται και να αποκτά χόμπι προκαλώντας το θαυμασμό του άντρα της αλλά και την ξαφνική δική του μεταστροφή μιας και από τότε έδειξε μετάνοια, ζήτησεσυγχώρεση και όπως η ίδια μου ανέφερε «μετά τη συνεδρία γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε στα αλήθεια ο ένας με τον άλλον».
  Κάνοντας σχέση θα χάσω την ελευθερία μου - Θάλεια, 33χρονών
  Μια γυναίκα πληθωρική με πλούσια μαλλιά, θηλυκό σώμα και υπέροχα εκφραστικά μάτια είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο δεν μπορεί όχι απλά να κάνει σχέση, αλλά να γνωρίσει και κάποιον άντρα . Κατά τη συνεδρία μας δεν μπορούσα να εντοπίσω ποια ήταν εκείνη η πεποίθηση που την περιόριζε στη σύναψη μιας γνωριμίας. Η πολύ ανεπτυγμένη μου διαίσθηση με οδήγησε στο να της κάνω την απλή ερώτηση « Τι πιστεύεις ότι θα χάσεις αν κάνεις μια γνωριμία και κατ’επέκταση μια όμορφη σχέση;», «την ελευθερία μου»… Η Θάλεια πίστευε ότι θα χάσει την ελευθερία της και αυτή της η πεποίθηση τη κρατούσε δέσμια. Επιτόπου με την τεχνική αλλαγής προγράμματος στο υποσυνείδητο μετέτρεψα τη πεποίθηση από αρνητική σε θετική « μπορώ να κάνω μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και ταυτόχρονα να είμαι και να νιώθω ελεύθερη» και στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε και αλλαγές στο να κατανοήσει η Θάλεια την έννοια της ελευθερίας αλλά και να γνωρίσει τον τρόπο που θα μπορεί να πραγματοποιήσει μια σχέση. Η Θάλεια αυτή τη στιγμή είναι ήδη αρραβωνιασμένη.
  Είχα καταρρίψει το πρώτυπο του άντρα - Σοφία, 32 ετών
  Η Σοφία αποφάσισε να κάνει μια συνεδρία για να βρει το λόγο που δεν μπορούσε να κάνει μια σοβαρή σχέση. Της έκανα πολλές ερωτήσεις και βρίσκαμε αρκετές απαντήσεις αλλά όχι τη ρίζα του προβλήματος. Για μια στιγμή είδα μια εικόνα μέσω οραματισμού που ένας άντρας χτυπούσε μια γυναίκα μέσα σε μια κουζίνα και ένα κοριτσάκι τους κοίταζε κρυμμένο στο σαλόνι. Μόλις το περιέγραψα στη Σοφία άρχισε να κλαίει γιατί αυτός ο άντρας ήταν ο άντρας ήταν ο πατέρας της. Μέσα λοιπόν από αυτή την κατάσταση η Σοφία είχε καταρρίψει τοπρότυπο του άντρα και ναι δεν μπορούσε να συμβαδίσει με κανέναν. Κάναμε τις απαραίτητηες αλλαγές αλλά και την τεχνική προσέλκυσης της πιο συμβατής ψυχής και αυτή τη στιγμή κάτι πολύ θετικό έχει συμβεί στη ζωή της. Μια γνωριμία, η οποία φαίνεται ότι δεν μοιάζει με τις άλλες.
  Όταν τρώω νιώθω ασφάλεια - Μαρία, 40 ετών
  Η Μαρία ήθελε απεγνωσμένα να χάσει κιλά και δεν μπορούσε να τα χάσει. Δυσκολεύτηκε και κάνοντάς της διαισθητική ανάγνωση σώματος διαπίστωνα ότι δεν υπήρχε κάτι που να δυσκολεύει την κατάσταση. Έτσι ρωτώντας την Θεία συνείδηση μου είπε ό Θεός να την ρωτήσω πώς νιώθει όταν τρώει και τότε η Μαρία μου είπε "Ασφάλεια". Αυτό ήταν!!! Το φαγητό της πρόσφερε ασφάλεια... οπότε αλλάζοντάς την πεποίθηση ¨το φαγητό μου προσφέρει κάλυψη των βιολογικών μου αναγκών" και ενστάλλαξη του αισθήματος ασφάλειας να φωτίσει τη ψυχή της, η Μαρία άρχισε να χάνει κιλά και πάλι.
  Δεν έβρισκε το έμβρυο ο γιατρός - Άννα, 28 ετών
  Η Άννα ήταν έγκυος και είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη με αιμορραγίες. Με προσέγγισε ώστε να τη βοηθήσω με τη μέθοδο Θήτα να επικοινωνήσουμε με το έμβρυο και να δούμε γιατί αιμορραγεί και ποιος ο λόγος που δείχνει ότι δεν θέλει να μείνει στην κοιλίτσα της. Δεν μπορούσα να συνδεθώ με το έμβρυο αλλά μέσα από τη συνεδρία διαπίστωνα όλο και περισσότερο ότι στη συγκεκριμένη φάση της ζωής της η Άννα δεν ήθελε και δεν ήταν έτοιμη να δεχθεί ένα δεύτερο παιδί. Η αιμορραγία συνεχιζόταν μιας και η Άννα δεν έμπαινε ψυχική σε διάθεση αποδοχής του μωρού αυτού. Έτσι μετά από λίγο καιρό μοιραία οδηγήθηκε στο γυναικολόγο που της έβγαλε και τη διάγνωση της εξωμήτριου κύησης. Ωστόσο ο γυναικολόγος δεν μπορούσε να εντοπίσει που ήταν το έμβρυο, ώστε να της το αφαιρέσουν μιας και δεν θα είχε ζωή. Πάλι μπαίνοντας στα κύματα Θήτα εντόπισα το έμβρυο και ενημέρωσα την Άννα ότι βρισκόταν στη σάλπιγγά της. Την επόμενη μέρα το πρωί το έμβρυο εντοπίστηκε και από το γιατρό στο σημείο που της υπέδειξα. Μπορεί το έμβρυο να επέστρεψε στο φως του Θεού όμως η Άννα αυτή τη στιγμή είναι έτοιμη να γίνει μητέρα ξανά.
  thita_icon

  ΕΥΖΗΝ by Elen και THETA HEALING ® το σώμα και η ψυχή σε απόλυτη αρμονία

  Το ΕΥΖΗΝ για μένα είναι τρόπος ζωής και αφορά την ψυχή και το σώμα. Αναπτύσσοντας μέσα από την διδασκαλία της τεχνικής Theta Healing® τις διαισθητικές μου ικανότητες σε συνδυασμό με την κατανόηση του τρόπου που μπορούμε να φορτίσουμε ενεργειακά ένα αντικείμενο με τις δονήσεις που επιθυμούμε, προκειμένου να προσελκύσουμε αυτό που θέλουμε (επανασύνδεση σε μια σχέση, αύξηση της libido σε άντρα και γυναίκα, αρώματα προσέλκυσης του έρωτα, ενεργοποίηση αυτοπεποίθησης , ανεύρεση κινήτρων, έμπνευσης, πρόωρη εκσπερμάτωση και πολλά άλλα) κατάφερα και πλέον εκτός από προϊόντα κάθε είδους για το σώμα έχω επιπλέον την δική μου και δική σας σειρά ΕΥΖΗΝ by Elen προϊόντων για την ψυχή. Με την δράση της Αρωματοθεραπείας μόλις μυρίσουμε κάτι, αστραπιαία, το μήνυμα καταγράφεται στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα, το οποίο ελέγχει την αντίδραση του σώματος αλλά και του συναισθήματος απέναντι σε αυτή τη μυρωδιά και έτσι έρχεται το αποτέλεσμα. Εγώ, ωστόσο, μέσα από τη συνεδρία θήτα αφού προχωρήσω στην κατάλληλη θεραπεία επιλέγω και ποιό είναι το κατάλληλο «ευζην ψυχής» που θα ταιριάξει απόλυτα με τον άνθρωπο που έχω απέναντι μου και όντως τα αποτελέσματα με έχουν δικαιώσει.
  thita_icon

  Προσωπικές μου συμβουλές και tips ψυχοσωματική ανάτασης που δουλεύουν

  Μια από τις αγαπημένες μου ενασχολήσεις είναι να εφευρίσκω τρόπους καλλιέργειας του μυαλού, λύσεις που σε απαλλάσσουν από έντονο stress ακόμα και από κρίσεις πανικού και ασκήσεις θετικής δόνησης. Συνήθως είναι συμβουλές και tips τα οποία δίνω στο τέλος της συνεδρίας και με τη σειρά τους δρουν συμπληρωματικά με την θεραπεία και όταν τηρώνται κατά γράμμα προσφέρουν πολύ ευχάριστα συναισθήματα. Παρακάτω θα αναφέρω κάποια από αυτά τονίζοντας όμως ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή οντότητα με διαφορετικές ανάγκες οι οποίες με τη σειρά τους απαιτούν και διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης. Αυτό σημαίνει ότι δεν δουλεύουν όλα για όλους.
  thita_icon

  Τα πρακτικά της συνεδρίας

  Κάθε συνεδρία διαρκεί 60 λεπτά και μπορεί να γίνει διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης . Είναι καλό να έχεις πιει 3 με 4 ποτήρια νερό και όσο μπορείς να είσαι χαλαρός-χαλαρή σε μία αναπαυτική θέση , κάπου που θα είσαι ήσυχα και απομονωμένος-η, ώτσε να απολάυσεις τη θεραπεία υπέροχων αλλαγών που θα σου προσφερθεί.
  Όταν θέλετε να πάρετε μια απάντηση για κάτι που σας απασχολεί
  Όπου και να βρίσκεστε κοιτάξτε γύρω σας αν υπάρχει κάτι που να συνδέεται άμεσα με τη φύση, ένα δέντρο ή ένα φυτό αν έχετε πρόσβαση σε αυλή ή βγείτε εκεί που μπορεί να νιώσετε πάνω σας έστω και μια αχτίδα ήλιου και κλείστε τα μάτια απαλά. Αγγίξτε το στοιχείο της φύσης που θα έχετε βρει και πάρτε μια βαθιά ανάσα από τη μύτη εκπνέοντας από το στόμα. Κάντε την ερώτηση σας στη θεία ενέργεια που βιώνετε και αυθόρμητα αφήστε την απάντηση να έρθει στα αυτιά σας. Η αβίαστη και πάντα αυθόρμητη απάντηση είναι η αλήθεια που έρχεται από την Ανώτερη συνείδηση και αν εξασκηθείτε σε αυτή την άσκηση, εκτός ότι θα αυξάνετε το χάρισμα της διακοής σας, θα μπορείτε συνεχώς να λαμβάνετε μηνύματα και πνευματική καθοδήγηση από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο γεγονός της ζωής σας. Σε παλαιότερη συνεδρία που ετοιμαζόμουν να κάνω σε γυναίκα με τάσεις αυτοκτονίας λόγω χωρισμού άκουγα στα αυτιά μου ήχο από πατατάκια χωρίς να τρώει κοντά μου κανείς. Όταν, λοιπόν, ρώτησα τη γυναίκα αν τρώει πατατάκια έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως η φάση της ζωής της που έτρωγε πολλά πατατάκια ήταν όταν είχε αναγκαστεί να υποβληθεί σε έκτρωση. Ξέρετε γιατί άκουγα τον ήχο από τα πατατάκια? Για να καθοδηγηθώ και να κάνω θεραπεία αλλαγών στις αρνητικές πεποιθήσεις της γυναίκας αυτής από την εποχή εκείνη.
  Όταν βιώνετε έντονο στρες
  Εδώ θα σας δώσω τον ακαταμάχητο συνδυασμό ΕΥΖΗΝ by Elen antistress θεραπείας μαζί με μια πολύ ειδική άσκηση αλλά και την δυνατότητα επιλογής άσκησης χωρίς να συμπεριλάβετε και το ΕΥΖΗΝ μέσα.Πρώτη άσκηση με ΕΥΖΗΝ by Elen antistress: Τη στιγμή που νιώθετε stress ανοίγετε το μπουκαλάκι και μυρίζετε το άρωμα. Στη συνέχεια εφαρμόζετε λίγη ποσότητα στα σημεία των παλμών. Μετά από 3 λεπτά και αφού το έχετε εφαρμόσει σημειώνετε στην ατζέντα σας ή ακόμη και στις σημειώσεις του κινητού σας για πιο άμεσα το συναίσθημα που σας προκαλεί. Μέσα σε 10-15 ημέρες τα πρώτα σημάδια βελτίωσης θα έχουν εμφανιστεί. Θα πρέπει όμως κάθε φορά που νιώθετε stress να πειθαρχήσετε στον εαυτό σας και να τηρήσετε την εφαρμογή του ΕΥΖΗΝ με την καταγραφή του συναισθήματος. (Η άνωθεν μέθοδος λειτουργεί και για κάθε άλλο θέμα εκτός του stress με το κατάλληλο ΕΥΖΗΝ ψυχής όπως πχ σε θέματα αυτοπεποίθησης, θάρρους, α νιώθεις ότι έχεις κίνητρα , να νιώθεις ερωτικός-η)Δευτερη άσκηση antistress χωρίς ΕΥΖΗΝ: Μια άσκηση την οποία κάνετε καθημερινά όπου και να βρίσκεστε στην κυριολεξία είναι η εξής: φανταστείτε ότι είστε κάτω από μια ντουζιέρα και σας λούζει ένα χρυσό φως. Φανταστείτε και νιώστε ότι αυτό το φως δεν σας πλένει μόνο εξωτερικά το σώμα αλλά διέρχεται και στο εσωτερικό του φωτίζοντας και ενεργοποιώντας κάθε κύτταρο. Δείτε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο το φως αυτό να παιρνάει από κάθε σύστημα (πνεύμονες, καρδιά, μέσα από το αίμα, γεννητικό σύστημα) και να το θεραπεύει. Όταν νιώσετε εσείς και μόνο εσείς πως έχει ολοκληρωθεί αυτή η φώτιση τότε ανοίξτε τα μάτια και συνεχίστε την καθημερινότητα σας.
  Όταν δυσκολεύεστε να απαλλαγείτε από εμμονές πάσης φύσεως
  Οι έμμονες ιδέες είναι αρνητική ενέργεια σε μορφή σκέψης η οποία για κάποιο λόγο έχει βρει χώρο στο πεδίο μας και έρχεται σχεδόν ακάλεστη. Πώς την προσκαλούμε; Γιατί ενώ δεν μας αρέσει η ύπαρξη της την αφήνουμε να μας καταβάλλει και την διατηρούμε για χρόνια μέσα μας; Αυτά τα ερωτήματα τα λύνουμε μέσα από μια συνεδρία θήτα ωστόσο όμως έχω μια καλή άσκηση ου δρα συμπληρωματικά αλλά και ανεξάρτητα σε κάποιες περιπτώσεις. Κάθε φορά πουέρχεται η εμμονή αυτή και μας καταβάλλει χρησιμοποιούμε το λεκτικό «κατάλαβα ότι ήρθες πάλι. Έχω πάρει το μάθημα μου και μου είσαι άχρηστη. Σε αφήνω να φύγεις για πάντα. Καλό ταξίδι». Επαναλαμβάνουμε αρκετές φορές το λεκτικό αυτό καιταυτόχρονα μπορούμε σε ένα εμφανές σημείο στο σπίτι να έχουμε ένα χαρτάκι που να γράφει «νιώθω τόσο ευτυχισμένος-η που έχω απαλλαχτεί από κάθε είδους εμμονή» και να το διαβάζουμε τακτικά μέσα στην ημέρα. Επίσης, πολύ μεγάλη βοήθεια στην θεραπεία απαλλαγής από τις εμμονές μας είναι τη στιγμή που έρχονται να πίνουμε νεράκι. Το νερό διαθέτει μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για τις θετικές κυτταρικές συνάψεις του εγκεφάλου μας και κυριολεκτικά ξεδιαλύνει κάθε τι αρνητικό. Αν ακόμα μπορείτε, βάζοντας το νερό στο ποτήρι να νιώθετε ότι δεν είναι απλά νερό αλλά το χάπι θεραπείας σας σε υγρή μορφή τότε θα ενθουσιαστείτε με την εξέλιξη.(για καταστάσεις μη διαχειρίσιμες με εμμονές προτείνουμε εξειδικευμένη θεραπεία με ΕΥΖΗΝ by Elen προϊόν για τη ψυχή)
  Θέλω να ζήσω αυτό που ονειρεύομαι
  Ναι όλοι ονειρευόμαστε και είναι υπέροχο. Κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το όνειρο και το κυριότερο ??? Μπορούμε στη κυριολεξία να ζήσουμε ότι επιθυμούμε με τον ακριβή τρόπο που το ονειρευόμαστε χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση. Η τεχνική της υλοποίησης θήτα είναι καταλυτική σε αυτό αλλά για μένα κάτι που επίσης δούλευε πολύ ακόμα και πριν ασχοληθώ με τη τεχνική Theta Healing είναι το εξής: να παριστάνω ότι ήδη το ζω και το κυριότερο να υποβάλλω τον εαυτό μου να το νιώσει κιόλας. Παράδειγμα : υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου που δεν έβρισκα εργασία και σε όποιο interview και να πήγαινα ήμουν απορριπτέα. Ένιωθα μη αποδεκτή και ανάξια και η αλήθεια είναι ότι όταν με κατέκλυζαν αυτά τα συναισθήματα ήθελα μόνο να καπνίζω. Είχα το λάθος πρόγραμμα όπως διαπίστωσα αργότερα μέσα από τη τεχνική Theta Healing « το κάπνισμα με εκτονώνει». Ένα μυθιστόρημα που είχε πέσει τότε στα χέρια μου με έκανε να προσπαθήσω να αλλάξω αυτό που σκεφτόμουν μιας και όπως είχα παρατηρήσει το προσήλκυα. Κάθε απόρριψη σε interview με οδηγούσε σε αισθήματα υποτίμησης για τον εαυτό μου και τελικά εξέπεμπα το μήνυμα «μην με προσλάβετε». Έτσι το άλλαξα και κάθε φορά που ξύπναγα το πρωί έμπαινα να στείλω βιογραφικά ηλεκτρονικά και φανταζόμουν ότι ήμουν εργαζόμενη στο γραφείο μου και έκανα μια εργασία που μου είχε αναθέσει ο προϊστάμενος μου. Έφτιαχνα εικόνες με το μυαλό μου ότι είμαι μπροστά από το ΑΤΜ χαρούμενη και πληρώνομαι από το πρώτο μου μισθό. Δεν σταμάτησα εκεί. Με λίγες οικονομίες που είχα στην άκρη αγόρασα ένα ταγέρ το οποίο ήταν καθαρά επαγγελματικό ντύσιμο και φανταζόμουν πως το φορώ τη πρώτη μέρα στην εργασία μου. Για να μη μακρηγορώ σε λιγότερο από μήνα με αυτό το ταγέρ έκανα τη πρώτη μου εμφάνιση ως αντιπρόσωπος μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας που με είχε προσλάβει. Προσπαθήστε να φαντάζεστε και να νιώθετε όπως θα νιώθατε αν ζούσατε αυτό που φαντάζεστε. Δεν γίνεται πχ να αναζητάτε σύντροφο και να κοιμάστε πχ σε μονό κρεβάτι ούτε να θέλετε να αποκτήσετε παιδί και να μην έχετε διαθέσιμο παιδικό δωμάτιο. Όλοι αποτελούμαστε από ενέργεια και είμαστε κομμάτι του σύμπαντος. Αν περάσετε στο σύμπαν τα σωστά μηνύματα να είστε σίγουροι ότι θα σας τα φέρει στην πραγματικότητα σας. Μπορώ να γράψω άπειρα παραδείγματα υλοποίησης δικά μου και άλλων ανθρώπων, αλλά θα σας αφήσω καλύτερα να το ζήσετε μόνοι σας και αν επιθυμείτε να συμβάλλω σε αυτό θα είναι τιμή μου.
  Extra tips υλοποίησης και προσέλκυσης του επιθυμητού
  - Το πρωί που ξυπνάμε κοιταζόμαστε στο καθρέφτη και χαμογελάμε έστω και χωρίς να το νιώθουμε πολύ.Επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση του πεδίου μας σε θετική δόνηση. - Πίνουμε πριν φάμε πρωινό ένα λίτρο νερό ή έστω ένα μεγάλο ποτήρι για να καλημερίσουμε τα όργανα μας. - Απευθυνόμαστε στον ουρανό και λέμε «ευχαριστώ θεέ μου που έχω…» και λέμε τι θα θέλαμε να έχουμε συν ότι ήδη καλό έχουμε στην ζωή μας (πχ υγεία, φίλους) - Αν έχουμε έφεση στο γραπτό λόγο φροντίζουμε να έχουμε γραπτές θετικές δηλώσεις σε μέρη που ξέρουμε ότι θα πέσει το μάτι μας και τα διαβάζουμε τακτικά μέσα στην ημέρα πχ αν θέλουμε επανασύνδεση με το σύντροφο γράφουμε κάπου «με τον άντρα/γυναίκα μου είμαστε ενωμένοι και ερωτευμένοι όσο ποτέ»(πάντα χρησιμοποιούμε ενεστωτικό χρόνο). Αν δεν έχουμε έφεση στο γραπτό λόγο καθόλου δε πειράζει. Απλά φανταζόμαστε τις σκηνές που επιθυμούμε να μας συμβούν και το κυριότερο υποβάλλουμε τον εαυτό μας να νιώσει όπως θα ένιωθε όταν θα συμβούν. Με το να εκπαιδεύουμε το νου μας να λειτουργεί έτσι αυτομάτως μέσω του μαγικού μηχανισμού που πηγάζει από τον εγκέφαλο αρχίζει το σώμα μας σε συνεργασία με την ψυχή να προσελκύει στην πραγματικότητα μας αυτό που φανταζόμαστε. Όσο περισσότερη δύναμη και έντονο συναίσθημα βάζουμε σε αυτό μας το όραμα τόσο πιο άμεσα αρχίζει να υλοποιείται. Επιπλέον μπορείτε να το δοκιμάσετε αρχικά με πιο απλές καταστάσεις και στη συνέχεια με πιο σύνθετες όπως ας πούμε να οραματίζεστε ότι βρίσκετε μια θέση παρκινγκ εύκολα κοντά στο σημείο εργασίας σας. - Φροντίζουμε το σπίτι μας και αν χρειάζεται κάνουμε και ενεργειακό καθαρισμό με τη τεχνική Theta Healing Πολλές φορές το σπίτι που ζούμε μπορεί να εσωκλείει ενέργειες από άλλους ανθρώπους που επηρεάζουν και το δικό μας πεδίο. Καλό είναι λοιπόν ακόμα και αν δεν κάνουμε ενεργειακό καθαρισμό με τη τεχνική Theta Healing να διατηρούμε το σπίτι καθαρό και φωτεινό. Μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά … ας πούμε το κόκκινο χρώμα στο δωμάτιο μας μπορεί να προσελκύσει δονήσεις έρωτα …

  Αν έχετε απορίες και Χρειάζεστε Βοήθεια
  πατήστε εδώ και στείλτε μου mail